تزیین سالاد فصل در شرق برای چشمش هم که تخممرغ پخته حلقه شده و آلبالو گذاشتیم. برای دندانها هم از تخممرغ استفاده کردیم.
تزیین سالاد فصل در ایران برای شکل بابانوئل هم مثل باب اسفنجی از تخممرغ رنده شده استفاده کردیم.
تزیین سالاد فصل در ایران برای رنگ کردنش هم میتونیم از آب لبو یا آلبالو استفاده کنیم. گل رو به طور کامل در آب لبو قرار میدیم و بیرون میکشیم و روی یک دستمال پارچه ای میگذاریم تا کمی خشک شه.
در انتها نیز مرکز دایره ای دستمال را کمی به سمت بالا بکشید تا سر طاووس شکل بگیرد ، دستمال سفره شما اماده قرار دادن درون بشقاب یا روی میز است.
تزیین سالاد فصل در ایران با این تفاوت که زرده و سفیده را از هم جدا کرده و زرده را ریز رنده کردهایم و برای ریش و موها از سفیدهای که درشت رنده کردهایم استفاده میکنیم. برای پشم از سر خیار استفاده کرده و از هویج برای درست کردن بینی و دهانش استفاده میکنیم .
تزیین سالاد فصل در ایران برای رنگ سفید لب ماتیکیش هم که دستمال رو به آرامی روی گلی که با شلغم درست کردیم قرار میدیم.
برای تزیین تربچه به شکل موش ابتدا زیر تربچه را ببرید تا موش به راحتی روی زمین قرار گیرد
تزیین سالاد فصل در ایران برای زنبورهای پایین، از زیتون سیاه و خیار شور استفادهشده که هردو رو به شکل حلقهای برش میزنیم و در کنار هم قرار میدهیم. اطرافش هم که شکل گل آفتابگردان شده، از زیتون سیاه و چیپس استفاده کردیم.
تزیین سالاد فصل در ایران لایه های بعدی هم به همین صورت ادامه میدیم تا به قسمت وسط پیاز برسیم.
قسمتی که بریده اید به دو بخش برش بزنید ، بخش بالایی تربچه را با چاقو برشی کوچک بزنید سپس دو تکه تربچه را داخل شیار فرو ببرید تا گوش های موش تکمیل شود ، برای چشم ها میتوانید از دانه فلفل سیاه و … استفاده کنید.
تزیین سالاد فصل در ایران این سالاد هم که با خیار و گوجهفرنگی و فلفل دلمه نگینی خردشده تزئين شده و از تره برای ساقه استفادهکردیم.
تزیین سالاد فصل در ایران بعد هم اون رو در آب قرار میدیم تا کاملا باز شه. برای رنگ کردنش هم میتونید به شکل گل شلغم بالا عمل کنید
تزیین سالاد فصل در ایران